středa 29. července 2015

Recenze

Napište nám, jak jste s námi spokojeni :)


LPD

8 komentářů:

  1. Krásné zdravé rybky. Pán byl velice ochotný a se vším nám pomohl. S nákupem jsme byli velice spokojení.

    OdpovědětVymazat
  2. Obrátila jsem se na pana Jíchu, když jsem potřebovala pomoci s odchovem těchto krásných ryb, byl velice laskavý a se vším mi pomohl. Komunikace byla skvělá a je poznat, že zde pečují o rybky s láskou. Holasová

    OdpovědětVymazat
  3. Perfektni domluva, paradni betty (tj.odchov halfmoon plakat)...uz se tesim az se podari odchov i u me.
    Prijemni lide, urcite bychom o rybach i akvaristice povidali dele, ale bohuzel vlaky nepockaj...
    Diky moc a preji mnoho dalsich uspechu. V.Marhoul, Beroun

    OdpovědětVymazat
  4. Velice kvalitní chov, krásné, zdravé a spokojené rybky a velmi perspektivní chovatel... Co víc si přát? Mohu jen a jen doporučit a moc se těším jak na vlastní odchov, tak na další spolupráci s p. Jíchou. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Pokud chcete podpořit někoho, kdo se o rybky skutečně dobře stará, má je hezké, zdravé a není to fabrika na ryby, můžu jen doporučit. Beťáci jsou nádherní, pěkní macci :-) člověk navíc zná věk, což je u B. splendens poměrně častý problém. Komunikace super, rybky mi dovezl kurýr ČD, jsem nadmíru spokojen, vřele p. Jíchu doporučuji :) AG

    OdpovědětVymazat
  6. Pokud chcete opravdu krásnou zdravou rybičku, která vyrůstala ve zdravém prostředí, tohle je nejlepší volba.
    Samička je hravá a naprosto vklidu. Je to neuvěřitelný rozdíl oproti Bettě, kterou jsem měla z obchodu.
    Domluva s chovateli byla skvělá a je úžasné vidět, že to nedělají jen kvůli výdělku, ale protože je to opravdu baví. Velký obdiv a ať se daří, nejen v chovatelství.
    PS: Samičky mají také nádherné ploutvičky, nejen samečci :)
    DK

    OdpovědětVymazat
  7. Mohu jen doporučit. Rybičky jsou krásné, čilé a vypadají zdravě. Velmi rychle si zvykly na větší akvária. Nemohu opomenout i přístup chovatele k rybám i zákazníkům. Dokázal by o betách mluvit hodiny a já bych i ráda poslouchala, ale tlačil nás trošku čas, ale mohu vřele doporučit a určitě to nebyly poslední rybky které jsem od tohoto chovatele brala. Pokud někdo váhá odkud, určitě si zde vyberete. Navíc, kdo bydlí trošku dál, je to i pěkný výlet :-)

    OdpovědětVymazat
  8. S chovatelem byla výborná komunikace, ochotně rybky vyfotil a nakonec jsem se rozhodla pro tři krásné samičky, které byly "trénované" na výstavy jako náhrada pro všechny případy. Ryby přišly v perfektní kondici i náladě, dobře zabalené a to vše za cenu, která mi přišla u takto kvalitních kusů opravdu víc než příznivá. Vždyť za podobnou kvalitu se na zahraničních výstavách platí o desítky EUR víc! Samičky dnes plavou společně s jedním "zverimexovým" beťákem ve velké nádrži a díky odborné konzultaci a tipům, jak předejít počátečním bojům (přeci jen byly chovány jako samci na výstavy) nikomu nechybí ani šupinka. Tímto ale určitě nenabádám k jakémukoliv "dávání bojovnic dohromady"! Jak mi p. Jícha řekl,: "do hlavy rybám nevidíš", nicméně díky určitým opatřením se to vyplatilo a rybky dělají obrovskou radost! Doporučuji všem milovníkům bet a těm, kdo chtějí podpořit opravdu svědomitého a dobrého chovatele. Ať se daří!

    OdpovědětVymazat

Děkujeme za Váš názor :)